Even voorstellen… Wiebel & Kriebel
 

Dat bewegen gezond en belangrijk is weten we allemaal. Maar hoe krijgen we die kinderen nou op een leuke manier in beweging? Nou… laat dát maar aan Wiebel & Kriebel over!

Wiebel is een vrolijk jongetje, met een heel bijzonder vriendje: Kriebel is paars, lief én hij woont op Wiebels schouder. Tijdens het voorlezen van de Wiebel & Kriebel avonturen wordt stilzitten lastig. Huppelen, dansen, springen, beleven én meebewegen met Wiebel, dát is wat we gaan doen!

De interactieve Wiebel & Kriebel verhalen zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 4 t/m 8 jaar. De verhalen brengen kinderen niet alleen in beweging, ze zetten ze ook aan het (mee)denken én geven informatie over het onderwerp. Waarom vieren we bijvoorbeeld Carnaval en wat houdt het Suikerfeest nou precies in? Wat is zwaartekracht en hoe gaat het er in het dierenasiel aan toe?

Je leest het allemaal in de vrolijke, kleurrijke Wiebel & Kriebel boeken!
Wil je het voorlezen van de Wiebel & Kriebel verhalen nóg leuker maken? Dat gaat zeker lukken met de gave, pluizige Kriebel handpop, die het ook als knuffel goed doet.

Bij je bestelling via deze site of die van Droomvallei Uitgeverij, krijg je een Wiebel & Kriebel ballon én een leuk & leerzaam lespakket helemaal gratis!